marți, 10 mai 2011

Știm ce vor femeile - by DIVA Universal


Am observat afișul campaniei „Știm ce vor femeile ”  (Diva Universal) în seara asta la metrou și m-a lăsat oarecum nedumerită. Ce ar putea să urmărească cu o asemenea campanie o televiziune ce are drept grup țintă femei? Să atragă și telespectatori bărbați, pentru a afla ce anume vor ele, pentru că Diva (prin grila  de programe) știe asta?



Am intrat deci pe site-ul campaniei pentru a afla mai multe, și am văzut un filmuleț în care protagoniștii campaniei (respectiv Dobrovolschi, Ianțu, Vizante și AdiDespot) încearcă să elucideze „misterele gândirii feminine”, concluzionând în cor cu replica „Dar tipa era buna?” Pentru un moment aproape mă păcăliseră. Și ei și Diva Universal.

3 comentarii:

  1. Avand in vedere ca idealul femeilor in privinta barbatului perfect este reprezentat prin acesti cuceritori desavarsiti si intr-adevar irezistibili, melodia care va rasuna in capul celorlalti barbati muritori de rand va fi in continuare :"I wish I was a little bit taller/I wish I was a baller" si cum au incheiat si ei "I wish I had a girl who looked good/I would call her". Thank God again for TV being killed by the internet! Viva la revolucion!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ah, clasicul stereotip barbatii neintelesi femeile de neninteles- steorotipul asta pare a fi the black dress a misoginismului. Ce ma enerveaza teribil este ca pun intrebari la care si-au dat deja raspunsuri. Adica raspunsurile la ce vor femeile sunt legate de coafor gatit, banii barbatilor, nu am auzit vrodata de exemplu de reprezentare politica- si sincer cred ca femeile isi doresc mai degraba politici bune pentru ele decat ultima geanta guci...

    RăspundețiȘtergere